Cine sunt EU?

Despre mine

Psiholog clinician cu atestat de liberă practică de către Colegiul Psihologilor ( Cod Personal 21597 ), Psihoterapeut în Hipnoză clinică și Terapie Ericksoniană în formare, Psihopedagog, Terapeut Theta Healing – Terapia eliberării mentale și emoționale, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Profesor&Trainer Aritmetică Mentală.

“Momentul perfect nu există. Singurul moment, care este mai mult decât perfect, este ACUM.”

Eu, Sofia Mihalache, sunt un cumul de: femeie, psiholog, profesor, soție, mamă, prietenă, fiică, soră. Prima profesie pe care am îmbrățișat-o cu mare drag și pasiune a fost actoria. Anii petrecuți pe scena teatrului în fața unui public, sutele de ore parcurse prin repetiții și analiza personajelor, amplitudinea emoțiilor resimțite, au trasat în interiorul meu o profundă dorință de a cunoaște psihologia umană. După ce am devenit mamă, dorința de a fi cea mai bună versiune a mea și un model pozitiv pentru copilul meu mi-a îndrumat pașii către Facultatea de Psihologie. În acest capitol al vieții mele am explorat complexitatea ființei umane iar pe parcursul acestui drum fascinant m-am îndrăgostit de această profesie. Îmi place să cred că pentru oamenii care îmi trec pragul cabinetului eu sunt un partener de călătorie, că împărtășim o relație bazată pe încredere și că rolul meu este de a ghida cât mai profund în interiorul fiecăruia. În fiecare evaluare sau proces terapeutic mă dedic întru totul și sunt implicată în fiecare demers.

Modalitatea mea de abordare terapeutică implică organizare, analiza fiecărui client și tehnici artistice menite să scoată la iveală emoții și trăiri profunde.